Jeg vil gerne have en rynkebehandling med restylane

Jeg har i lang tid gået og overvejet, om jeg skal få en rynkebehandling. En af mine veninder har lige fået botox for første gang, og resultatet er blevet overraskende flot, synes jeg. Jeg har læst lidt om noget, der hedder restylane, som man også kan behandle rynker med. Jeg tror, det er noget a la det samme som botox.

Alderen er desværre begyndt at sætte sig sine spor, og man vil jo gerne se bare nogenlunde ud nogle år endnu, så derfor har jeg været inde på nettet og læse en masse om forskellige former for rynkebehandling, hvor jeg, som sagt, blandt andet faldt over den behandlingsform, der laves med restylane.

Jeg er heldig, at sådan noget som rynkebehandling, hvad enten det er med restylane eller botox eller noget helt tredje, ikke er et tabu i min omgangskreds. Vi vil alle gerne se unge ud i mange år endnu, om man så må gå til en kirurg med det.

Jeg har en anden veninde, der eksempelvis fik lavet sine bryster for nogle år siden, så det at få en rynkebehandling med restylane er altså småting for os. Jeg håber ikke, der er nogen lang og uudholdelig venteliste hos behandleren, for jeg er allerede begyndt at glæde mig til at jeg kan se resultatet af behandlingen.

 

Sundhed & Velvære