Fjerne rynker eller få lavet læbeforstørrelse?

Jeg sidder her og skal vælge at fjerne rynker eller få foretaget læbeforstørrelse. Jeg vil jo egentlig gerne begge dele, men jeg har simpelthen ikke råd. Jeg skulle til at sige at det er som at vælge mellem pest eller kolera, men det passer to overhovedet ikke. Det vel som at vælge mellem to enæggede og veltrænede tvillinger.

Men til sagen. Jeg er jo ikke ung længere, der af grunden til at jeg gerne vil fjerne rynker, men på den anden side kan man nå langt med lidt pudder og den slags, selv om det er møg besværligt. Hvad angår læbeforstørrelse, er det noget jeg altid gerne har villet, men måske er det alligevel for sent?

Fjerne rynker eller læbeforstørrelse? Det er simpelthen bare en svær beslutning, for jeg har spinket og sparet og glædet mig, og så har jeg alligevel ikke råd. bare fordi at der er gået hul i taget. Er mine læber og rynker måske ikke vigtige? Nå, men manden siger at taget skal laves og dermed basta.

Så nu må i, kære læsere, altså hjælpe mig med at vælge. Fjerne rynker eller få lavet læbeforstørrelse, hvad skal det være? bide i det sure æble og vælge rynkerne, eller håbe på det bedste og vælge læberne?

Sundhed & Velvære