Låsesmed Gladsaxe er noget ud over det sædvanlige

Hvis du bor i Gladsaxe eller omegn og regner med at få brug for en låsesmed, så kan jeg varmt anbefale Låsesmed Gladsaxe. Jeg ved såmænd ikke om Låsesmed Gladsaxe er bedre end andre låsesmede, men jeg synes nu alligevel at deres service har været så imponerende at de fortjener en anbefaling, hvilket naturligviser grunden til at jeg skriver her.

Så hvad er det så der gør Låsesmed Gladsaxe til noget særligt? Ja først af alt er der deres udryknings tid. Jeg stod midt om natten om kunne ikke komme ind i min lejlighed, da jeg havde tabt mine nøgler. Så jeg stod der med to børn som næstenikke kunne holde deres øjne åbne. Jeg ringede fluks til nummeroplysningen og fik nummeret til Låsesmed Gladsaxe og deres døgnservice. Og så gik det slag i slag. Jeg tror der gik 10 minutter før end at en låsesmed dukkede op og lukkede mig ind.

Jeg skulle naturligvis også have lavet nye nøgler og have kodet låsen om. Dette gik næsten lige så hurtigt, omend det naturligvis først blev gjort næste dag. Alt i alt har Låsesmed Gladsaxe præsteret en service som jeg aldrig har oplevet magen til før, og det er bestemt en anbefaling værd, for jeg er ikke let at imponere.

Bolig & Fritid