Maveplastik, brystforstørrelse og fedtsugning – Det gik som en leg

Kvinder, ikke mindst de unge af slagsen, er i dag udsat for et enormt pres i form af de uopnåelige idealer som medierne dikterer, men vi er også nogle som vælger at få foretaget fedtsugning, brystforstørrelse og maveplastik af rent personlige årsager. Jeg brød mig ganske enkelt ikke om hvad jeg så i spejlet mere, så det var altså et spørgsmål om velvære og ikke forfængelighed. Jeg har ikke fortrudt, og jeg vil gøre det igen om nødvendigt.

Fedtsugning – Vigtigst af alt

Da jeg først opdagede mine problemer med vægten lagde jeg mit liv og ikke mindst mine kostvaner om. Jeg spiser stort set kun sund mad, jeg tager så vidt muligt trapperne i stedet for elevatoren, og forsøger at dyrke motion når lejligheden byder sig. Det har hjulpen en masse på hvordan jeg har det, men mit udseende har ikke nydt godt af det. Så må man jo tage andre midler i brug og så står den på fedtsugning. Tænk at det skulle overgå mig. Det gik dog let, kun med få kortvarige gener, så fedtsugning kan varmt anbefales.

Maveplastik – Når maveskindet ikke kan følge med

Nu havde jeg jo fået foretaget en fedtsugning, men det havde mit maveskin altså ikke lagt mærke til, så lidt maveplastik (ja det er et sjovt udtryk ikke?) eller rettere mavefokuseret plastickirurgi. Der er egentlig ikke så meget at sige om det. Maveplastik virker, kort og godt.

Brystforstørrelse – Sidst men ikke mindst

Til sidst blev jeg naturligvis grebet af forfængelighedens væsen. det var jo egentlig bare meningen at der skulle strammes lidt op, men jeg endte alligevel med at få foretaget en egentlig brystforstørrelse. Nå ja hvad så, når du man alligevel skal skæres i, så kan man jo lige så godt prøve at opnå idealet.

Sundhed & Velvære