Søgeoptimering og Google optimering – Er der overhovedet en forskel? ?

Jeg er jo ikke helt ny på SEO området, men jeg er heller ikke ligefrem ekspert, hvorfor jeg også er ude med riven efter et SEO firma, som kan tage sig kærligt af mit firmas hjemmeside. Det lyder jo ganske enkelt ikke? Men nej, for når man begiver sig ind på det område, så bliver man pludselig overfaldet af en masse mærkelige udtryk som søgeoptimering, Google optimering, søgemaskine optimering, SEO optimering, blackhat, rødgrød med fløde og jeg ved snart  ikke hvad.

Langt det meste har jeg dog været i stand til at sortere fra som marketing hype eller synonymer, Men jeg står stadig tilbage med et enkelt udtryk, nemlig Google optimering. For er det egentlig bare det samme som søgeoptimering eller hvad?

Sagen er jo den at det er et udtryk som dukker rigtig meget op i mine søgninger, men jeg har ikke været i stand til at finde en ordentlig forklaring på det, altså udtrykket Google optimering.

Søgeoptimering ved jeg jo godt hvad er, og jeg tænker at de to nok er en og samme ting.

Nuvel, med mindre at i fortæller mig noget andet, så vil jeg antage at Google optimering er det samme som søgeoptimering. Så nu er der kun tilbage at finde et godt SEO firma.

Erhverv Teknologi & Samfund