Brystforstørrelse – tør jeg at hoppe ud i det?

Jeg har længe godt kunne tænke mig at få en brystforstørrelse. Jeg har læst meget om det og set mange flotte billeder af resultatet af en brystoperation på nettet. Dog er jeg stadigvæk meget i tvivl om jeg tør at hoppe ud i det?

Jeg har faktisk sparet penge op til en brystoperation. Ligeså snart jeg var færdig med at spare pengene op, fik jeg kolde fødder. Jeg er bare meget i tvivl om en brystforstørrelse vil klæde mig? Jeg er nemlig en lille spinkel pige, der nok ikke kan “tåle” så meget fyld i bh’en. Jeg vil nemlig ikke have en vulgær barm, men sådan kommer det nok til at se ud – er jeg bange for!

Min tætte veninde havde også et brændende ønske om brystforstørrelse – ligesom jeg selv havde på et tidspunkt! Hun har slet ikke været i tvivl om at det var det rette for hende! Hun er ligeså spinkel og lille som mig, og det er derfor jeg har været taktisk og ventet på at træffe den endelige beslutning indtil hun havde fået ordnet sine bryster.

Hun blev opereret i går og på fredag skal jeg ud til hende og se resultatet. Jeg glæder mig utroligt meget, for det er netop resultatet af hendes brystforstørrelse, der kommer til at afgøre om jeg selv skal have større bryster eller ej.

Sundhed & Velvære