Min kæreste elsker farver i boligindretning

Hjælp mig! Min kæreste er gået helt amok med skøre og outrerede ideer i vores boligindretning. For eksempel er hendes seneste idé, at hun vil male vores stue pink. Det har jeg dog sagt, at jeg ikke ville være med til, hvilket hun heldigvis accepterede. Det havde altså også set helt galt ud, er jeg helt overbevist om.

Men min kæreste er altså typen, der bestemt ikke er bange for at prøve noget nyt, og da slet ikke, når det gælder boligindretning. En dag, da jeg kom hjem fra arbejde, havde hun malet hele den ene væg inde i soveværelset skrigende grøn, og jeg fik næsten et chok. Jeg vænnede mig dog ret hurtigt til farven, og nu kan jeg slet ikke forestille mig at den væg en gang har været hvid. Men vi aftalte dog, at næste gang, hun fik et af sine skøre indfald, så skulle hun lige spørge mig først, inden hun gik i gang med alt muligt.

Som I måske kan høre, så er min kæreste ret vild med pang farver og skøre ting i boligindretning. Og det kan, alt taget i betragtning, faktisk være meget rart, at der kommer noget farve ind i hverdagen.

Bolig & Fritid