Låsesmed Nørrebro redede mit liv – mere eller mindre

Vi har nok alle sammen prøve at låse os ude på et eller andet tidspunkt i vores liv, men hvor mange har egentlig prøvet at låse sig inde? Jeg er måske nok en af de få, og havde det ikke været for Låsesmed Nørrebro, havde jeg nok stadig siddet i suppedasen.

Sagen er nemlig den at en låsesmed, heller ikke Låsesmed Nørrebro, må ikke bare låse sig ind hvor de nu har lyst. De skal faktisk have skriftligt samtykke først og de kræver vidst nok også legitimation, så når nu jeg sad der i min kælder og ikke kunne komme ud, så var det faktisk lidt af en tjeneste de gjorde mig, da de kom og lukkede mig ud efter af jeg havde ringet til dem.

Nu spørger du mig hvordan det dog lykkedes mig at låse mig inde, men det var faktisk ikke min skyld. Det var en af de typer låse hvor man skal bruge nøgle på begge sidder, og da jeg skulle ud igen virkede nøglen ikke. Låsen var åbenbart gået i stykker. Heldigvis var det ikke noget problem for Låsesmed Nørrebro. De dukkede op i løbet af ganske kort tid og det tog ikke mange minutter før end at de havde befriet mig.

Bolig & Fritid