Skræddersyet jakkesæt i retro-stil

Jeg skal giftes om to måneder med min søde forlovede Mette, og jeg vil overraske hende med at troppe op i et helt skarpt jakkesæt. Jeg synes bare, de er svære at finde, hvis ikke man lige har tid (eller lyst) til at jagte rundt efter det helt rigtige sæt.

Jeg har fundet et sted online, hvor man kan få skræddersyet et jakkesæt helt efter egne ønsker, og at dømme efter kundernes feedback er det en rigtig god handel. Der er kun positive tilbagemeldinger. Man kan designe selv eller få hjælp til det, og man kan få sit suit skræddersyet helt i tråd med tidens tendenser eller andre specifikke ønsker.

Min forlovede går meget op i mode, og jeg ved, at hendes kjole er lidt i retro-stil med lange handsker og bare skuldre. Så meget kunne jeg lokke ud af hendes lillesøster i hvert fald! Så min plan er nu at overraske hende med at få syet et toplækkert jakkesæt a la serien Mad Men, så vi kommer til at blive et rigtig flot par, der matcher.

Jeg tror, jeg vælger noget varmt stof, da vi skal giftes udendørs. Kashmir-modellen lyder jo ikke dårlig, og med et skræddersyet jakkesæt og den rette frisure ender jeg jo med nærmest at ligne en gentleman.

Bolig & Fritid Sundhed & Velvære