Den rette låsesmed på Frederiksberg

Skulle du være i den uheldige situation at have mistet eller glemt din nøgle, og gerne vil ind i dit hjem på Frederiksberg? Så skal du have fat i en låsesmed fra Frederiksberg.
Københavns Låsesmed er en låsesmed på Frederiksberg, som er din lokale låsesmed, de holder til på hele Frederiksberg og de lover at de kommer maksimalt inden for 15-20 minutter. Københavns Låsesmed har åbent 24/7 og man kan ringe til dem på 6013 5050 hele døgnet. Så hvis du skal ud og hygge dig med firmaet til en firmafest, og du kommer sent hjem om natten og opdager du har glemt din nøgle på arbejdet, så kan du snildt bare ringe til Københavns Låsesmed, din lokale låsesmed på Frederiksberg og de kommer allerede indenfor 15-20 minutter, så du ikke skal stå og fryse i alt for lang tid i kulden.

Københavns Låsesmed

Hvis man har en kompleks lås, er det netop Københavns Låsesmed du skal vælge, de er det rette valg til en svær eller rettere sagt umulig opgave, de tænker altid ud af boksen når traditionelle metoder ikke virker, og det gør dem netop til det rette valg når man skal vælge en låsesmed.

Københavns Låsesmed hjælper også med mange flere ting end bare at dirke låsen op, de kan blandt andet rådgive og totalsikre private hjem og erhvervs mål
De kan også klare omlægning af låse, dør automatiksystemer, mekaniske dør lukkesystemer, adgangs Dør Kontrol, Avancerede og simple låsesystemer, pengeskabe, videoovervågning og alarmsystemer.
Det betyder, at de kan varetage alle former for opgaver som låsesmed på Frederiksberg. Priserne varier meget afhængigt af hvor kompleks opgaven er på, men de tilbyder konkurrence venlige priser på alle former for opgaver. Du kan fx få monteret en kasse lås, samt få omkodet nøglerne til 1500 kr.

Bolig & Fritid