Mødeledelse

Mødeledelse

Vi kender alle samme i dag, at sidde til et møde på arbejdet, og føler det er spild af tid at være der. Det kan derfor være svært at få koncentrationen og motivationen til at være der hos medarbejderne, hvis de har mange dårlige oplevelser med dette.

Supplement – kurser inden for mødeledelse

Men der er kommet en løsning for dette, hos Supplement tilbyder de et kurser om mødeledelse. Til mødeledelse bliver der undervist i at gøre kurser og møder mere effektive, så medarbejderne kan holde fokus til hele mødet.
Der er flere forskellige kurser man tage om mødeledelse, fx kan man tage kurset ”det gode værtskab” der kan udvikle kompetencer og viden om mødeledelse, hvor fokus handler om tilfredshed bland medarbejder.
Et andet kursus man kan tage er ”facilitering”, det går ud på at man får skabt struktur og de rigtige rammer indenfor mødeledelse.
Man kan også vælge at deltage i et kursus der hedder ”møder der rykker” der giver de rigtige værktøjer til mødeledelse. Værktøjerne kan bruges til at holde bedre møder, give medarbejderne en positiv og professionel oplevelse og så kommer de ikke til, at føle at de spilder deres tid på samme måde som tidligere. Derudover kan man også lære i dette kursus om hvordan man kan lære at bruge facilitering, i stedet for netop mødeledelse.
Til kurset ”mødeterror”, lærer du at få skabt en mere effektiv og spænende mødeledelse, hvor der er sat fokus på at få deltagerne til at være med aktivt og få det bedste frem i dem.
Man kan også vælge, at få nogle flere kompetencer selv, kurset ”Forhandlingsteknik” giver dig værktøjer og forbedrer dine forhandlingsevner. Hvis noget af dette kunne være interessant, så besøg supplements hjemmeside og læs meget mere om alle de kurser de tilbyder til dig og din arbejdsplads.

Erhverv Teknologi & Samfund