Nygart privathospital

Nygart privathospital

Nygart privathospital har mere end 15 års erfaring indenfor kosmetiske behandlinger som læbeforstørrelse og rynkereduktion. De er en af de førende aktører på markedet inden for brystoperationer, og udfører omkring 1.000 årligt, hvilket næsten svarer til 3 om dagen i gennemsnit. Nygart privathospital har fem plastikkirurger, som er ansvarlige for alle disse kosmetiske behandlinger. De var endvidere blandt de første til at udføre permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Nygart Privathospital er registreret af Sundhedsstyrelsen og endvidere akkrediteret af Institut for Kvalitet og Akkreditering, IKAS.

Hvor er de i Danmark

Nygart privathospital har afdelinger tre steder Danmark – København, Aarhus og Lyngby. De lægger ære i at være dygtige til det, de laver, samt vise omsorg gennem hele forløbet, så kunden føler sig tryg. Kunder som besøger Nygart privathospital, oplever eftersigende stigende selvtillid efter et besøg. De guider og vejleder dig gennem et forløb, så du og din krop er i de bedste hænder, samt kan sikre det mest effektive behandlingsforløb for dig.

Hvilke behandlinger kan jeg få

Du har på Nygart privathospital mulighed for at få mange forskellige kosmetiske indgreb, da de har en bred ekspertise inden for plastiskkirurgi og kosmetiske behandlinger. Hvad enten du gerne vil have lavet et par nye bryster, fået fjernet manboobs, foretaget hårfjerning, ansigtsløft eller andre kosmetiske indgreb, så kan Nygart hjælpe. De giver muligheden for at få en gratis forundersøgelse, så de kan guide dig til det rigtige forløb.  Hvis du eksempelvis ønsker brystforstørrelse, så med vejledning fra kirurgen finder i den løsning som passer bedst til dine ønsker og krops naturligt udgangspunkt.

Udover operationer kan Nygart privathospital også give dig råd, til hvordan du reducerer chancen for rynker. Du kan eksempelvis supplere en behandling med en Derma Roller, som er en meget effektiv metode til at forbedre over- og underhudens struktur. Med små fine nåle stikker Derma Rolleren mikroskopiske huller i huden. Det stimulerer huden til at danne nye kollagenceller, så ens hud bliver mere vital og glat.

Benytter de bedste materialer

Nygart privathospital gør meget ud af levere den bedste service og det smukkeste resultat, så kunden er tryg og tilfreds. Det sker bl.a. ved at sørge for, at de produkter man opererer med, er kvalitetsprodukter som holder i længden. De benytter ved brystkirurgi silikone implanter fra mærket Mentor, som er et af de mest gennemtestede produkter på markedet. De bruger dem fordi de giver den største sikkerhed, det kosmetisk nydeligste resultat og naturligt bløde bryster.

Du kan læse mere om Nygart privathospital på deres hjemmeside, og finde mere information om den behandling, som passer til dig.

Sundhed & Velvære