Har Låsesmed Frederiksberg døgnservice ligesom Låsesmed Amager?

Jeg er for nyligt flyttet til Frederiksberg, men før boede jeg på Amager, hvor jeg egentlig var rigtig glad for at bo. Problemet var bare, at der var rigtig mange indbrud, der hvor jeg boede, og jeg havde derfor ofte kontakt med Låsesmed Amager. Nu har min nabo lige haft indbrud, og jeg vil derfor have Låsesmed Frederiksberg til at lave et sikkerhedstjek af min bolig.

Da jeg boede på Amager, havde jeg fået Låsesmed Amager til at lave et sikkerhedstjek af min bolig, fordi jeg følte mig lettere utryg, når jeg gik i seng om aftenen med alle de indbrud i området, og jeg havde da heller ikke indbrud én eneste gang, så nu vil jeg helt sikkert også have Låsesmed Frederiksberg til at lave et sikkerhedstjek af min nye lejlighed. Det blev nemlig ikke lavet, da jeg flyttede ind, hvilket jeg i øvrigt ikke helt forstår, men det må jo være, fordi det af boligselskabet er blevet vurderet, at sikkerheden er i orden, men jeg tør altså ikke at tage nogen chancer.

Da jeg ikke har haft kontakt med Låsesmed Frederiksberg før, kunne jeg godt tænke mig at vide, hvordan jeg får fat på ham. Jeg ved ikke helt præcist, hvem det er, der er den lokale låsesmed her på Frederiksberg, så det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at finde ud af.

Derudover kunne jeg da også godt tænke mig at høre fra dig, hvis du har gode erfaringer med Låsesmed Frederiksberg. Min tidligere låsesmed på Amager havde døgnservice, hvilket var perfekt, hvis man skulle bruge en låsesmed på Amager midt om natten, og det kunne være rart at vide, om Låsesmed Frederiksberg også har det?

Bolig & Fritid