Et foredrag om arbejdsglæde der satte tingene i perspektiv

Et foredrag om arbejdsglæde der satte tingene i perspektiv

Så er det igen ved at være tid til et indlæg her på bloggen. Jeg vil nemlig gerne fortælle jer om et spændende foredrag om arbejdsglæde, jeg var til i sidste uge. Nu har jeg nemlig fået tid til at få bearbejdet de forskellige ting, jeg både lærte og hørte om til foredraget, og jeg vil gerne dele min nye viden med jer.

Det hele startede for en lille måneds tid siden, hvor min leder kaldte os sammen til et møde, hvor det så åbenbart viste sig, at der var rigtig mange, der havde svært ved at finde arbejdsglæden frem, og derfor havde han besluttet sig for at sende os alle sammen til et foredrag om arbejdsglæde.

Det var så det foredrag, jeg gerne vil fortælle jer om. Til foredraget lærte vi selvfølgelig en masse om arbejdsglæde, men vi fik også en lang række værktøjer til, hvordan man selv kan forsøge at finde arbejdsglæden frem selv i de sværeste tider.

Jeg lærte personligt rigtigt meget på foredraget om arbejdsglæde, selvom jeg egentlig ikke troede, at jeg havde mistet dele af min arbejdsglæde, men nu kan jeg godt se, at jeg faktisk har manglet lidt arbejdsglæde siden sommerferien. Det var i hvert fald et foredrag, der satte tingene i perspektiv, og det kan varmt anbefales!

Erhverv